Нещодавно чемпіон Європи, нападник Альваро Мората підтвердив, що покине "матрацників" та повернеться до Серії А, де стане гравцем Мілана.

На вакантне місце форварда Атлетіко розглядало двох кандидатів – Артема Довбика та Александера Сьорлота з Вільяреала. У підсумку, як повідомляє Marca, український нападник виграв конкуренцію у норвежця та є головним претендентом на підсилення мадридців.

Джерело додає, що Вільяреал не готовий відпустити Сьорлота за менш ніж 38 мільйонів євро, тому Довбик може обійтися мадридцям дешевше. Жирона начебто змінила свою позицію і зараз готова торгуватися, хоча раніше вимагала за українця мінімум 40 млн.

Окрім трансферу Довбика, Атлетіко продовжує мріяти про перехід зірки Ман Сіті Хуліана Альвареса, який може відбутися навіть у разі угоди з українцем.

Нагадаємо, Артем Довбик та Александер Сьорлот до останнього змагалися за трофей Пічічі у минулому сезоні. Вибороти нагороду все ж вдалось нападнику збірної України.

Додамо, що контракт Довбика з Жироною чинний до літа 2028-го року. У минулому сезоні наш земляк став найкращим бомбардиром Ла Ліги, оформивши 24 голи та віддавши десять асистів у 39 матчах.