Колишній нападник ПСЖ Кіліан Мбаппе став гравцем Реала. В мадридському клубі відбулася офіційна презентація. Спочатку 25-річний Кіліан підписав контракт до 2029 року. Француз гратиме під 9-м номером. На Сантьяго Барнабеу влаштували грандіозне шоу. Мбаппе вперше з'явився на публіці у формі "вершкових".

Також під час презентації французького гравця новачок клубу поділився своїми враженнями: "Неймовірно бути тут. Я багато років мріяв грати за Реал Мадрид, і сьогодні моя мрія здійснилася. Я щасливий хлопець. Хочу подякувати президенту Флорентіно Пересу, який довіряв мені з першого дня.

Багато чого сталося... але дякую вам. Також дякую всім людям, які зробили можливим моє перебування тут. Це неймовірний день. З дитинства у мене була лише одна мрія, і бути тут багато значить для мене. Дякую мадридцям за те, що протягом багатьох років вони дарували мені свою любов. Тепер у мене є інша мрія – бути гідним історії цього клубу. Я збираюся віддати своє життя за цей клуб і цей герб. У мене є послання для дітей. Я був такою ж дитиною, як і ви. Маючи пристрасть і мрію, ви можете досягти всього, чого забажаєте".