Раніше з'явилась інформація, що Лунін дав згоду на перемовини з двома грандами із Саудівської Аравії. Йдеться про Аль-Наср, за який виступає Кріштіану Роналду, та про Аль-Іттіхад. Видання Bernabéu Digital підтвердило інтерес цих клубів, але повідомили відповідь українця.

Попри щедру фінансову сторону Андрій відхилив ці пропозиції. 25-річний воротар мадридського Реала хоче змагатися на найвищому рівні саме в Європі.

Нагадаємо, що майбутнє Луніна ще досі залишається невизначеним. Реал запропонував українському воротарю новий контракт, але Андрій не може ухвалити остаточне рішення. Він більше не хоче бути у статусі другого кіпера, але після повернення Тібо Курту саме бельгієць є безперечним першим номером у воротах "вершкових".

Якщо Андрій все-таки вирішить не продовжувати угоду з Реалом, то його будуть продавати цього літа. Найбільш можливим напрямком для Луніна є АПЛ. Деякі топ-клуби цікавляться воротарем збірної України та можуть заплатити за нього кругленьку суму.

У минулому сезону українець відіграв за іспанський клуб 31 матч, пропустив 32 голи та 12 разів зберіг свої ворота "сухими".