"Обговорювали з тренером Ротанем присутність найкращих футболістів, бо нам дуже важливо, щоб клуби, як Динамо, Шахтар, Зоря, Рух, віддали найкращих гравців. Це складно, бо у кожної команди є свій календар відбіркових змагань. А деякі футболісти грають за європейські найкращі клуби – у них свої умови відвідування таких матчів за збірну України.

На цю тему спілкувалися з Андрієм Шевченком, головою УАФ, та усім керівництвом. Вони теж хочуть, щоб команда була сильною та потужною, щоб на Олімпійських іграх Україна виглядала сильною.

Сподіваємося, що матимемо сильний склад, але я багато разів бачив, коли на змагання приїжджають молоді спортсмени, які прагнуть перемоги, у яких жага до цього. Можливо, це й на краще, що будуть молоді футболісти і вони будуть все більше бажати перемагати, бігти грати та проявити себе", – сказав Гутцайт під час пресбрифінгу.

Нагадаємо, що перший матч олімпійської збірної на турнірі пройде 24 липня проти збірної Іраку. Також суперниками нашої команди будуть Марокко та Аргентина.