Півфінальний поєдинок на Альянц Арені відбудеться у віторок, 9 липня. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом. Гру розсудить бригада арбітрів на чолі зі словенцем Славко Вінчічем. В Україні стежити за перебігом матчу в режимі онлайн можна буде на платформі MEGOGO за наявності відповідної підписки.

Надійний букмекер FAVBET фаворитом цього півфіналу вважає підопічних Луїса де ла Фуенте. Коефіцієнт на перемогу іспанців в основний час – 2,80. На успіх "Ле Бльо" – 3,20. Ціна нічиєї – 2,93.

На прохід "Фурії Рохи" у фінал дають 1,86 бала. На те, що путівку здобуде Франція – 2,10.

Фахівці очікують на не надто результативну зустріч. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 становить 1,48 бала. На аналогічний тотал більше – 2,81.

Букмекери вважають найімовірнішим автором голу французьку зірку Кіліана Мбаппе (3,20). Також високо оцінюють шанси іспанського форварда Альваро Морати (3,40).

Іспанія в 1/8 фіналу в екстра-таймах дотиснула Німеччину (2:1). За "Фурію Роху" відзначилися Дані Ольмо і Мікель Меріно. Натомість Франція змогла пройти Португалію лише у серії післяматчевих пенальті.

Збірна Іспанії ставала чемпіонкою Європи тричі. Востаннє це ставалося на континентальній першості 2012 року, яку приймали Україна і Польща. Франція вигравала Євро двічі в історії, крайній раз – у 2000-му.