"Це була дуже цікава гра проти надзвичайно складного опонента. Загалом, мені сподобався перебіг подій, за винятком кількох перших хвилин, але ми швидко виправилися і почали грати добре. Попри нічию, у другому таймі ми створили багато гарних моментів, і якість футболу була дуже високою. Було декілька порушень правил, які, на мою думку, рефері мав би зафіксувати, але він їх не побачив.

У будь-якому випадку, я задоволений сьогоднішнім матчем. Інтенсивність була на високому рівні, гравці показали себе добре. Цю гру можна зарахувати як гарну тренувальну сесію.

Є дві важливі речі. По-перше – інтенсивність гри. Ми повинні працювати над нашою фізичною формою, і підготовка має бути на високому рівні. Друге – це те, як ми граємо. У другому таймі ми покращили нашу гру, і я хочу бачити наші головні принципи гри незалежно від того, чи ми з м’ячем чи без. Сьогодні була гарна нагода побачити, як відбувався перебіг подій під високим тиском. Можливо, ми трохи були не в формі, але загалом я дуже задоволений підходом своїх гравців до цієї гри", – сказав Пушіч у інтервʼю для прес-служби клубу.