"До територіальної оборони Миколаєва я вступив 1 березня. Спочатку це було патрулювання міста від мародерства, також ми виїжджали на блокпости для допомоги ЗСУ, а зараз у нас утворився повноцінний батальйон. Ми зайняли відповідні позиції, щоб зустрічати ворога.

Щодо самого Миколаєва, то ситуація в місті відносно спокійна, орків немає. Єдине що – бомбардують або з повітря, або артилерія. Але якщо в цьому випадку трапляється критична ситуація, вона відразу ліквідується міською владою.

З таким головою обласної державної адміністрації, як Віталій Кім, ми дамо відсіч російським окупантам. Це вже легенда нашого краю. І дуже важливо, що в Миколаєві народ готовий давати відсіч ворогові. Зауважу, що в нас відсотків 70 складу – добровольці, які готові віддати життя за свої сім’ї, свою землю, щоб жити в демократичній державі, а не так, як у Росії, зомбованими людьми. Віра в краще – із нами, ми готові захищати Україну", – цитує Єрємєєва сайт УАФ.

Додамо, що голова Миколаївської ОДА Віталій Кім уже став одним з українських символів цієї війни, зокрема, зробивши крилатою фразу "Добрий вечір, ми з України".