За інформацією La Gazzetta dello Sport, італійський клуб розглядає українця, як заміну нідерландцю Дшошуа Зіркзеє, який може покинути Болонью у це трансферне вікно.

Взагалі, головною кандидатурою га заміну Зіркзеє є Фотіс Іоаннідіс із Панатінаїкоса, але цей трансфер може бути занадто дорогим для італійців. Тож, Яремчук входить до списку альтернативних варіантів разом із грузином Жоржем Мікаутадзе та албанцем Армандо Броєю.

Керівники Болоньї були вражені грою 28-річного українця на Євро-2024 та уже відправляла скаутів слідкувати за ним. "Червоно-сині" готові поборотись за трансфер з французьким Брестом, який, як повідомляється, також зацікавлений у трансфері форварда.

Минулого сезону на клубному рівні Яремчук зіграв 34 матчів за іспанську Валенсію, забив 8 голів. На Євро-2024 Роман відзначився 1 голом у 3 іграх. Нагадаємо, права на футболіста належать бельгійському Брюгге.

Раніше повідомлялося, що Яремчук відмовив турецькому Трабзонспору та хоче перейти клуб, який грає у Лізі чемпіонів. І Болонья, і Брест будуть виступати у найпрестижнішому єврокубку в наступному сезоні.