"Олімпійська футбольна збірна, яка не потрібна Україні, або як гонитва за грошима перемогла національну честь і гідність. У мене просте запитання до керівників нашої Української асоціації футболу, до президента УАФ, радника Зеленського Андрія Шевченка і віцепрезидента УАФ, друга Єрмака Сергія Реброва: "А що ви зробили, щоб олімпійська збірна України почала вчасно підготовку у своєму найкращому складі?"

У мене також запитання до тренера Динамо і депутата Київради від патріотичної партії УДАР Олександра Шовковського (до власників клубу у мене запитань немає): "Невже гонитва за грошима Ліги чемпіонів і гра з сербським Партизаном важливіша за гідну презентацію футбольної і водночас воюючої України перед мільярдами глядачів Олімпіади в Парижі?

Тренер Шахтаря боснієць Марино Пушич виявився свідомішим і патріотичнішим за українських тренерів і відпустив 5 гравців до олімпійської збірної. Хоча щонайменше Артем Бондаренко і Георгій Судаков, які були одними з лідерів нашої молодіжної команди, мусили б бути разом зі своїми одноклубниками Сіканом, Очеретьком, Криськівим, Сігєєвим та Фесюном.

Динамо ж не дозволило Волошину, Нещерету, Вівчаренку і Бражку, які прагнули захищати спортивну честь України, їхати на Олімпіаду. Натомість відпустили аж двох гравців: Брагару і Михайленка", – написав Томенко на своїй сторінці в Facebook.