Матч відбудеться на MHP Арені у Штутгарті цієї п'ятниці, 5 липня. Стартовий свисток пролунає о 19:00 за київським часом. Гру розсудить бригада арбітрів на чолі з англійцем Ентоні Тейлором. В Україні стежити за перебігом футбольної дуелі можна буде на платформі MEGOGO за наявності відповідної підписки.

Надійний букмекер FAVBET незначним фаворитом чвертьфіналу Євро-2024 вважає підопічних Луїса де ла Фуенте. Коефіцієнт на перемогу збірної Іспанії становить 2,77 бала. На успіх Німеччини – 2,88. Ціна нічиєї – 3,25.

Фахівці очікують на не надто результативний матч. Коефіцієнт на стандартний тотал менше 2,5 складає 1,83 бала. На аналогічний тотал менше – 2,15.

Найімовірнішим автором голу букмекери вважають форварда "Фурії Рохи" Альваро Морату (3,20). Також високо оцінюють шанси німецького нападника Нікола Фюлькруга (3,50).

"Фурія Роха" в 1/8 фіналу розбила сенсаційну збірну Грузії, яка пробилася у плей-офф на своєму першому Євро – 4:1. До слова, іспанці стали найкращою командою ЧЄ за кількістю набраних очок на груповому етапі. Вони єдині, хто виграв усі поєдинки на цьому етапі. Бундестім в 1/8 турніру відправила додому Данію (2:0).

Іспанії три рази стала чемпіоном континенту. Востаннє це трапилося на Євро-2012, яке приймали Україна і Польща. Німеччина тріумфувала на Євро два рази, крайній у 1996-му.