Поєдинок відбудеться у понеділок, 1 червня у Дюссельдорфі. Стартовий свисток пролунає о 19:00 за київським часом. Розсудить гру бригада арбітрів на чолі зі шведом Гленом Нюбергом.

Надійний букмекер FAVBET безперечним фаворитом поєдинку 1/8 фіналу вважає збірну Франції. Коефіцієнт на перемогу "Ле Бльо" становить 1,97 бала. На звитягу бельгійців – 4,65. Ціна нічиєї – 3,25.

Фахівці очікують на не надто результативну зустріч. Коефіцієнт на стандартний тотал менше 2,5 становить 1,60 бала. На аналогічний тотал більше – 2,40.

Найімовірнішим автором голу букмекери вважають французьку суперзірку Кіліана Мбаппе (2,40). Також доволі високо оцінюють шанси його земляки Олів'є Жиру (3,20).

Стежити за розвитком подій на полі можна буде на платформі MEGOGO за наявності відповідної підписки.

Збірна Франції фінішувала у квартеті D на другому місці, пропустивши вперед Австрію. Натомість Бельгія, нагадаємо, змагалася в групі разом з Україною. Саме із "синьо-жовтими" зустрічалися "червоні дияволи" в останньому турі. Матч завершився безгольовою нічиєю, після чого фанати збірної Бельгії освистали своїх гравців, які не справили враження виступами на Євро-2024. Попри те, що всі команди у нашому квартеті набрали по 4 очки, підопічні Доменіко Тедеско вийшли з другого місця, а Україна вилетіла через гіршу різницю забитих і пропущених м'ячів.