Найсексуальніша вболівальниця збірної Словаччини Вероніка Раєк здивувала несподіваною заявою перед дуеллю між збірними Англії та Словаччини в 1/8 фіналу Євро-2024. Ефектна білявка закликала фанатів "Трьох левів" особливо стежити за півзахисником "трикольорових" Ондреєм Дудою. Раєк зізналась, що свого часу вчилась з хавбеком італійської Верони – вони разом відвідували спеціалізовану спортивну школу до того, як вона переїхала до США.

"Він уже тоді був дуже хорошим гравцем, а я займалась легкою атлетикою та стрибками у висоту", – сказала Вероніка у коментарі The Sun.

Попри те, що Словаччина, яка була суперником збірної України у групі Е, ніколи не проходила далі 1/8 фіналу, Раєк вважає, що прийшов час переписати історію. Вона вже планує особливе святкування, якщо команда з її батьківщини зможе завоювати трофей – пікантні фото з прапором Словаччини. Раєк дуже популярна в Instagram – за сторінкою Вероніки стежать 7 мільйонів підписників, яких вона регулярно тішить відвертими фотосесіями.

До слова, Дуда зіграв у всіх трьох матчах групового етапу ЧЄ і навіть відзначився голом у воротах Румунії. Та нічия (1:1) з командою Едварда Йорданеску зіграла злий жарт зі збірною України, яка у підсумку фінішувала останньою (через гіршу різницю забитих і пропущених голів) і вилетіла з турніру.

Нагадаємо, дуель за вихід у чвертьфінал Євро-2024 між Англією та Словаччиною відбудеться у неділю, 30 червня. Початок зустрічі о 19:00.