Український форвард Роман Яремчук, права на якого належать Брюгге, може перейти у чемпіонат Туреччини. Як повідомляє інсайдер Саша Тавольєрі, Трабзонспор погодив з бельгійцями умови переходу нашого земляка.

Зазначається, що нападник обійдеться туркам у 8 млн євро, а самому гравцю запропонують контракт на 3 роки з опцією продовження ще на один сезон.

За інформацією Тавольєрі, турецький клуб ще не погодив умови контракту із самим українцем (раніше повідомлялось, що головний тренер "бордово-синіх" Абдула Авджі провів відеорозмову з Романом, який позитивно оцінив такий варіант продовження кар'єри).

Поборотись за Романа може і Фенербахче, який має перевагу у вигляді Ліги чемпіонів (Трабзонспор потрапив до кваліфікації Ліги Європи).

Нагадаємо, Яремчук обійшовся Брюгге в 17 млн євро, ставши рекордним трансфером клубу. Українець не зумів закріпитись у стартовому складі бельгійців і був орендований Валенсією (4 голи у 29-ти матчах). "Кажани" відмовились продовжувати співпрацю з Романом через велику зарплатню, більшу частину якої покривав Брюгге. Контракт Яремчука з бельгійцями розрахований до літа 2026 року. Transfermarkt оцінює його у 3,5 млн євро.