"Це дуже болюча тема. Наразі в нас ідуть перемовини, і дуже тяжко вони йдуть. На зараз ми не можемо поїхати в оптимальному складі. Знаєте всі ці причини – це не виклик, і клуби мають на це право, тому що цей турнір не в дати ФІФА проходить, і дуже тяжко.

Скажемо так, команди не відпускають. Тим паче ми розуміємо, яка ситуація у Динамо – вони грають матчі плей-оф Ліги чемпіонів. Трошки інша ситуація у Шахтаря. Тому ми зараз знаходимось якраз на перемовинах. Ми листи ці відправили в клуби. Розчарували трошки нас іноземні клуби – не відпускають практично нікого.

Відпускають Максима Хланя. Сьогодні прийшло підтвердження по Таловєрову – його ЛАСК відпускає. І чекаємо зараз по Трубіну. Сподіваюся, що також буде все за, тому що Бенфіка відпускає Отаменді на Олімпійські ігри. Тому ми розраховуємо, що також відпустять і Трубіна.

Але тут потрібно трошки засумніватися, тому що, наприклад, Челсі не відпускає Мудрика, вони листа нам надіслали. Мудрика не відпустили, але відпустили Угочукву", – поділився Ротань у коментарі у ефірі YouTube-каналу BurBuzz.