"Бельгія – дуже сильний суперник. Перед стартом нашої групи всі розуміли, що бельгійці – фаворити. Але на цьому турнірі все можливо, можна пригадати їхній матч зі Словаччиною. Звичайно, ми повинні поважати опонентів, але маємо думати і про свою гру. Дуже важливо для нас зберігати концентрацію. Ми повинні перемогти завтра.

Чи не буде самогубством грати занадто сміливо проти цього суперника? Треба знайти баланс, я завжди про це говорю. У нас немає гравців, які лише обороняються чи атакують. Важливо, щоб усі розуміли свою роль, допомагали один одному на полі. Дуже важливо, як ми й суперники розпочнемо матч. Завтра потрібно виходити з тим настроєм, з яким ми закінчували гру зі Словаччиною. У другому таймі ми додали в інтенсивності гри, вважаю, перемогли заслужено.

Звичайно, ми розуміємо, за яких обставин пройдемо далі. Але дуже важливо думати про перемогу. Я не знаю, що думають бельгійці, як вони будуть грати. Ми намагаємося підготувати своїх футболістів до будь-яких сценаріїв.

Як будемо зупиняти Кевіна де Брюйне? Ми повинні зупинити не лише його. У збірній Бельгії багато кваліфікованих виконавців, які грають у топ-клубах. Звичайно, це головний біль для нас. Проте в першу чергу ми повинні сконцентруватися на собі.

Які шанси у Руслана Маліновського з'явитися на полі? Кожен має шанс зіграти. Я задоволений, що Руслан б'ється, робить усе для команди, незважаючи на те, скільки хвилин отримує.

Якщо ми посядемо четверте місце із чотирма очками, отже заслуговуємо на нього. Якщо подивитися на матч Хорватія – Італія, то обидві команди достойні були вийти у плей-офф. Але такий регламент змагань, ми маємо підлаштовуватися. І тому нам потрібно думати не про чотири очки, а про те, як обіграти збірну Бельгії.

Ми будемо слідкувати за перебігом подій у паралельній грі. Але ми повинні думати про себе, неважливо, що відбувається в іншій грі. Ми повинні показати нашу найкращу гру.

А щодо того, що Лукаку зараз вже не той... Ні, я із цим не погоджуюся. Це дуже вертикальний гравець, достатньо міцний. Він завжди відкривається, і в клубі, і в збірній. Не здивований, що він у кожній грі має багато моментів. Тому ми повинні ретельно поставитися до його відкривань", – цитує Реброва офіційний сайт УАФ.