Бразильський захисник Браян Себальйос поки залишається у Києві, повідомляє "ТаТоТаке".

За інформацією джерела, переговори тривають. Динамо намагається знайти компроміс із гравцем і його клубом. Зараз опрацьовується концепція оренди колумбійця без обов'язкового права викупу терміном на півроку. Це дасть змогу оцінити рівень Себальйоса на дистанції і не займатися авральними переговорами з іншими центрбеками зі скаутингового шорт-листа.

Журналіст Ігор Бурбас у своєму Telegram-каналі додає, що гравець може обійтися Динамо абсолютно безкоштовно! Але лише на короткий термін. Кияни заспокоїли потенційного новачка, гарантувавши йому безпечні умови. Зазначається, що Форталеза, якій належить Браян, вже не зацікавлена у поверненні футболіста і погодилася відпустити його у безкоштовну оренду з правом викупу.

Для всіх це буде випробувальний термін – для клубу і для гравця (раніше Шовковський забракував гравця через його антропометричні дані, що відрізняються від тих, які заявлені на Transfermarkt).

Нагадаємо, контракт 23-річного Себальйоса з бразильським клубом триватиме ще 2,5 роки. Transfermarkt оцінює його у 800 тисяч євро.