"Все добре, я вже тренуюся повні два дні з командою. Дуже радий, що я повернувся на футбольне поле з командою та готуюся у звичайному режимі до матчу з Бельгією", – сказав Миколенко на прес-конференції, що організувала УАФ.

Віталій висловився про головних зірок суперника.

"Якщо говорити про де Брюйне, то в нього найбільше асистів в АПЛ. Я думаю, що він – найкращий гравець Бельгії. Він капітан збірної. Якщо ми гратимемо як команда проти Кевіна та проти Бельгії, то, надіюся, він не зробить асист та не заб’є гол. В такому випадку це буде важливо для нас, для команди, для захисників – я буду щасливим.

Як зупинити Лукаку? В захисті найважливіше – це дисципліна. Якщо в нас буде дисципліна в захисті та в атаці, то ми зможемо перемогти цю команду".

Також Віталій пожартував про півзахисника збірної Бельгії Амаду Онана, з яким він грає за Евертон.

"Ми не прямо хороші друзі, але хороші партнери по команді. Якщо ми обидва гратимемо в матчі Україна – Бельгія, то я буду боротися та щоразу бити його по ногах. В наступному матчі ми не будемо ні друзями, ні партнерами по команді".

Нагадаємо, матч 3-го туру групової стадії Євро-2024 Україна – Бельгія відбудеться у середу, 26 червня, у Штутгарті на МХП-Арені. Початок – о 19:00 за київським часом.