Вона має назву Believe – "Вірити". Написана англійською мовою, Обсяг твору – 320 сторінок. Вже зараз доступне передзамовлення, а офіційно продаватимуть книгу з 24 жовтня.

На сайті британського видавництва Bloomsbury зараз її можна передзамовити за 19,8 фунта – 1011 грн. Також доступна електронна версія за 15,4 фунта – 786 грн.

"Дивовижна історія футболіста, який боровся всупереч обставинам, щоб досягти своєї мрії – лише для того, щоб побачити, як його країна змушена боротися за виживання після шокуючого вторгнення в Україну з боку Росії.

Він проявив героїзм зовсім іншого роду, беручи участь у надзвичайній кампанії на підтримку України під час війни з Росією. Хоча його інстинкт вимагав приєднатися до боротьби, він вирішив – за порадою близьких – що зможе зробити найбільший внесок, використовуючи свою платформу для поширення інформації та збору коштів на підтримку своєї країни.

Написана відверто і сміливо, "Вірити" – це не звичайна історія успіху на футбольному полі, а історія непохитної сили і чесності, загартованої сумом і гнівом. Вона дає унікальне уявлення про методи Пепа Гвардіоли та Мікеля Артети. Це історія самовідданої людини, яка ставила благополуччя своєї батьківщини вище за власне, викладаючись на полі та поза ним на всі сто відсотків", – йдеться в описі книги на сайті видання.