"Чи важко було в першому таймі справлятися з атаками словаків? Усі бачили, що перші 20-25 хвилин були дуже важкими для нас, але після 0:1 ми розуміли, що шляху назад уже немає. Тому ми трошки змінили тактику, і це спрацювало.

Нам було важко, коли вони були з м'ячем, тому ми посилили пресинг. Після цього їм стало важче, і в другому таймі в них майже не було моментів і ударів. Сьогодні була справжня збірна, а не та, яка була в першій грі з Румунією.

Що відчував, коли виходив на поле? Ціна помилки воротаря – це в 90% випадках пропущений гол. Психологічно воротарі завжди мають бути сфокусованими, стійкими, бо ніколи не знаєш, що може трапитися. Я був готовий і на першу гру, і зараз. Такі турніри для футболістів – це щось унікальне, тим більше зараз. Я дуже радий, що ми змогли перемогти. Третя гра тепер буде найважливішою.

Як обіграти Бельгію? У першій грі нам не вистачило виграної боротьби в ключових моментах. У всіх матчах Євро боротьба в ключових моментах виходить на перший план, навіть топові збірні дуже важко перемагають – Франція, Англія... на рівні збірних усі вміють грати, тому що зібрані найкращі гравці. Це один із найважливіших аспектів гри. Над цим треба працювати, це треба готувати. Важлива енергія. Зараз багато сил втратили, але є час підготуватися, і налаштуватися", – сказав Трубін Суспільне Спорт.