"Ми маємо з повагою ставитися до кожного колективу, який протягом сезону в чемпіонаті своєї країни доводив свою професійну придатність і отримував право змагатися на міжнародній арені. Особливості та складнощі цього шляху можуть знати лише люди, які причетні до процесу. Тому з повагою ставимось до Олімпії і їх шляху, який привів їх до зустрічі з нами.

Хто буде фаворитом пари? Залишимо це питання для незалежних аналітиків і фахівців. Результат будь-якого протистояння вирішує гра і наша готовність до кожного епізоду, кожної миттєвості на полі. Прогнози – це лише наша фантазія, аж поки вони не будуть підтверджені, або скасовані реальністю.

Команда сприйняла суперника спокійно. Гравці зосередженні на своєму процесі. Наразі у нас насичений щоденний графік: багато інформації, вимогливі тренування з першого дня. Але є ясність і це добре, бо невизначеності в нашому житті й так вистачає.

Скільки часу Полісся буде готуватися конкретно на гру проти Олімпії? Все буде залежати від того, як швидко ми зробимо прогрес в адаптації до наших принципів гри. На цьому наразі весь фокус. Аналітична група вже почне свою ретельну підготовчу роботу, а ми повернемо нашу увагу до контексту суперника трохи згодом", – цитує Ашура офіційний сайт житомирців.

Нагадаємо, за вихід у 3-й кваліфікаційний раунд Ліги конференцій Полісся побореться зі словенською Олімпією з Любляни. До слова, суперниками житомирців, які вперше у своїй історії гратимуть у єврокубках, могли також стати ВПС (Фінляндія), Жальгіріс (Литва), Рига (Латвія), Дунайска Стреда (Словаччина) і Банік Острава (Чехія).