"Незадовго до старту чемпіонату Європи в одному із своїх коментарів я застерігав, що головним на турнірах такого масштабу є мікроклімат у команді, зосередженість футболістів та недопустимість прояву "зіркової" хвороби. Якщо не буде мікроклімату, то ніякого результату годі й чекати. Та й "зірковість" на чемпіонатах світу та Європи не проходить. І що ми побачили у поєдинку з румунами? Це якраз і називається – "зіркова хвороба". Вона простежувалась у половини наших "крутих" футболістів. Як не прикро, але виконувати чорнову роботу мало хто хоче. А комусь бо треба працювати, робити справу!

Ви мене вибачте, але 0:3 від Румунії – це вже неповага не тільки до мільйонів українців, які потерпають від війни, а й до тренера та самих себе. Перед початком континентальної першості у засобах масової інформації з’являлись різні публікації, які футболістів нашої збірної явно перехвалили. А цього не можна робити, не можна! Потрібна стриманість в оцінках, щоб люди у збірній були наче одне ціле. Якщо цього не буде – нічого не вийде.

Збірній України варто забути про вчорашню невдачу і з усією відповідальністю готуватись до поєдинку із Словаччиною. Кожен з гравців синьо-жовтої команди повинен суворо дотримуватись вимог тренерського штабу на чолі з Сергієм Ребровим. Цей тренер лише рік працює із збірною і робить все можливе для її прогресу та здобутків. Тож попри осічку в окремо взятому матчі хотів би його підтримати. Знаю, що йому вдасться разом із своїми підопічними здолати це непросте випробування, і попри критику рухатись далі. Футболісти після програшу румунам зобов’язані підтримати свого коуча, адже на кону стоїть багато. Дуже хочеться, щоб наші збірники не думали про майбутні клубні справи, а зосередились виключно на справах національної команди. І слід пам’ятати, що відступати далі вже нікуди", – розповів Шаран Sport.ua.