– Сергію, румуни просто розтрощили нашу збірну. Багато втратили через поразку наших?

– Програв 10 тисяч доларів. Але це не найбільша моя ставка в житті, щоправда, і не найменша. Я граю на дистанції, своє на чемпіонаті Європи зароблю.

– Що відчуваєте всередині? Жаль, сором, пригнічення?

– Більше жаль, ніж сором і пригнічення, бо всі сподівалися на позитивний результат і три очки в першому матчі проти Румунії. Але нам легко зараз говорити з диванів і критикувати збірну за беззубу гру в першому турі. Я думаю, що все буде добре і залишаю свою ставку на вихід із групи.

– Що сталося з Луніним у цьому матчі? Цього сезону він довів, що є голкіпером високого рівня, але тут такі дитячі помилки?

– Відповідь дуже проста – Андрій Лунін не в мадридському Реалі, а в національній збірній України. Давайте будемо відвертими, рівень гравців абсолютно різний. З приводу дитячих помилок, так, справді, помилки, які не дозволені топ-голкіперу світу й основному в нашій збірній.

– Перший удар в площину від збірної України стався на 76-й хвилині. Що робив наш напад у цьому матчі?

– Наші нападники сиділи на лавці запасних. Це Андрій Ярмоленко та Роман Яремчук.

Який позитив бачите у цьому матчі?

– З позитиву можу відзначити київські електромережі, які на початку матчу вимкнули світло. Але ми не здалися, увімкнули генератор у надії побачити позитивний результат від гри Україна — Румунія. З позитиву ще те, що MEGOGO ліг і українці не змогли дивитися цей матч. Але вимкнули дуже пізно.