"Жахливий настрій після гри. Стільки помилок робити, як робила збірна України... В першому таймі ми програли тактично. Румуни віддали нам м'яч і як тільки ми переходили на їхню половину поля, вони розпочинали пресингувати. У збірної України не було жодного гольового моменту. Лише два удари по воротах і все!

Лунін вважає себе великим воротарем? Вибий м'яч куди-небудь, коли важкий епізод, а він хоче своєму віддати. Віддав – одразу ж атака і забили... Куди він вибивав? Цей гол – його помилка. Другий гол Лунін пропустив під руками... Для чого говорити, що він кращий за Куртуа? Луніну потрібно йти з Реала, або він сидітиме на лаві запасних і отримуватиме ці мільйони.

Судков... Кажуть, за ним спостерігають європейські клуби, а ви бачили Судакова в цьому матчі? Він повинний вести гру, бути активним. Що в результаті? Нічого! Не знаю, за що його хочуть купити.

Циганков – взагалі, жах. Не знаю, хто його хоче купити. Довбик теж себе не показав. Хоч хтось зі збірної України мав показати рівень. Цього не зробив ніхто. Мудрик – теж нуль. Граючи в АПЛ, потрібно показувати клас.

Футбол – агресивний вид спорту. У наших збірників агресії нуль цілих і нуль десятих. Я розривався на полі, коли грав і щось не виходило. Якщо запитати у цих хлопців, чи хотіли вони виграти, що вони скажуть?! Вони перекочували м'яч на своїй половині. Виходить, що тренер збірної Румунії Йорданеску тактично переграв Реброва", – сказав Сабо у коментарі 1927.kiev.ua.