"Були сподівання, що збірна України зможе перемогти команду Румунії. Можна сказати, що рахунок 3:0 - несподіваний, ми не на те розраховували, але я вважаю, що з тією грою, яку продемонструвала збірна України - він закономірний.

Я розумію, що зараз буде дуже багато критики футболістів, тренерського штабу. ЇЇ потрібно прийняти, проаналізувати, зробити правильні висновки й рухатися далі. Нічого страшного не сталося. Заслужена поразка збірної України, можна сказати, що команда вийшла непідготованою на цей матч.

2 голи, перший та другий – це воротарські голи. У першому м'ячі ми не знаємо, чи це була установка головного тренера, чи виходити через білд-ап, короткими передачами. Ми побачили втрату, нас відразу покарали за це. Потрібно грати надійніше, щоб не було таких помилок і пропущених голів.

Другий гол – це помилка Луніна. Він бачив удар, як видно з картинки, м'яч пройшов під руками - це явна помилка Луніна. 2 результативні помилки – це багато. На такому рівні важко відігруватися", – розповів Вірт у коментарі Tribuna.