"Дали по вухах нам дуже пристойно. Побачимо, чи піде це на користь хлопцям Реброва. А так, то немає чого і говорити про матч чи аналізувати його, бо гри не було!

Виокремлю двох гравців збірної України особливо: нашого блондина під номером 17 (Олександр Зінченко), який читав всю гру, а не власне грав, і Колю Шапаренка, який «шикарно», в лапках, намагався відібрати м’яча під час другого пропущеного голу.

Самі собі привезли всі три голи. Лунін – то взагалі. Він забув, що не за Реал вийшов грати, де можна пропустити, а партнери виправлять твою помилку, забивши, скільки треба, у відповідь, а за Україну. І ще Колі Матвієнку теж привіт треба передати. Одним словом – всі "молодці"!

Тренер Реала Карло Анчелотті, якщо дивився цю гру, то видихнув. Подумав: слава Богу, що Тібо Куртуа одужав. Ну добре, перший гол, там класний удар вийшов у Станчу, але другий! Що це було?

Знаєте, в принципі-то нічого страшного не відбулося, якщо не жартувати і особливо не критикувати команду Реброва. Попереду ще дві гри, але! Я чомусь впевнений, що всім їм, гравцям нашим, абсолютно похєр, що вони 0:3 програли. Всі там перед матчем верещали, мовляв, гратимуть за країну і за ЗСУ. Поганенько вийшло. Їх якщо навіть на фронт відправити, Мудрика, Зінченка і компанію, то не допоможе", – поділився Леоненко у коментарі Спорт-Експрес Україна.