Як і на Мундіалі-2022, на чемпіонаті Європи-2024 Івана епатує публіку максимально відвертим вбранням. Кньолл – публічна особа, у неї часто беруть інтерв'ю. Під час однієї з таких розмов із репортеркою Стефані Блохвіц хорватська спокусниця сказала, що їх трохи холодно. Одягнена вона була у короткий топ, який не захищав від неприємної погоди.

На це звернули увагу на німецькому телебаченні MagentaTV. Один із ведучих Йоханнес Кернер сказав: "Теоретично можна було би одягнути щось, коли холодно". Його співведуча Лаура Вонторра додала: "Після розмов про погоду та одяг ми повинні нарешті знову поговорити про спорт". Їх цитує видання Marca.

Кньолл дуже не сподобалися ці висловлювання на свою адресу, і хорватка грубо накинулася на Вонторру. "Дорога Лауро, якби я була схожою на тебе, я б носила лише зимовий одяг. Найменш професійне телебачення, яке будь-коли існувало. Навчіть своїх ведучих культурі і ніколи більше не запрошуйте мене на інтерв’ю", – написала відома фанатка на своїй сторінці в Instagram.