Поєдинок першого туру групового етапу чемпіонату континенту відбудеться вже сьогодні, 17 червня. Стартовий свисток на Альянц Арені пролунає о 16:00. Гру розсудить бригада арбітрів на чолі зі шведом Гленном Нюбергом.

Надійний букмекер FAVBET фаворитом матчу Україна – Румунія вважає підопічних Сергія Реброва. Коефіцієнт на успіх нашої збірної становить 1,93 бала. На звитягу команди Едварда Йорданеску – 4,55. Ціна нічиєї – 3,45.

Фахівці очікують на не надто результативну зустріч. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 становить 2,24 бала. На аналогічний тотал менше – 1,70.

Найімовірнішим автором голу в цьому поєдинку букмекери вважають українського форварда Артема Довбика (2,50). Також високо оцінюють шанси ще одного українського нападника Романа Яремчук (3,00).

Вболівати за підопічних Сергія Реброва у прямому ефірі можна буде MEGOGO за наявності відповідної підписки. Також Суспільне транслюватиме знаковий поєдинок у вільному доступі на своїх регіональних каналах.

Збірні України у Румунії в офіційному матчі зустрінуться вперше. Раніше вони провели 6 товариських ігор, у яких тричі перемагала наша команда, і стільки ж разів суперники.

Нагадаємо, щоб пробитися у фінальну частину континентальної першості, нашій збірній довелося долати стикові матчі з Боснією і Герцеговиною (2:1) та Ісландією (2:1).

Натомість Румунія кваліфікувалася на Євро-2024 напряму, вийшовши з першого місця в групі, випередивши найближчого переслідувача (Швейцарію) на 5 очок. Ба більше, триколірні пропустили лише 5 м'ячів на цьому етапі. Кращий показник лише у топ-збірних.

Нагадаємо, у фінальній частині континентальної першості Україна та Румунія за вихід у плей-офф також змагатимуться з Бельгією і Словаччиною.