Турнір Maurice Revello. Фінал

Україна U-23 – Кот-д'Івуар U-20 – 2:2 (пен. 5:4)

Голи: Шостак, 7, Хлань, 31 – Уотро, 45+3, 59

Підопічні Ротаня шикарно провели першу половину матчу і до перерви вже вели з перевагою у два м'ячі. На 7 хвилині Денис Шостак поцупив м'яч у захисників суперника й вирвався на побачення з голкіпером. Свою спробу хавбек реалізував ідеально, відправивши м'яч у дальній кут.

Незабаром захисники Кот-д'Івуару знову "наварили". Нападник Шахтаря Даниїл Сікан підловив опонента на невдалому прийомі м'яча, прокинув іншого та вибіг віч-на-віч з воротарем, який вже готувався відбивати його удар. Втім наш форвард вирішив зіграти хитріше – він відчув забігання з-за спини партнера і наосліп відкотив йому у сторону. За декілька секунд там опинився Максим Хлань, якому залишалось забити у порожні ворота.

На жаль, втримати лідерство "синьо-жовтим" не вдалось. За лічені хвилини до перерви Уотро скоротив відставання, а у другому таймі оформив дубль, замкнувши передачу партнера, який скористався обрізкою Салюка.

Долю фіналу вирішила серія пенальті, яку виграла Україна. Максим Хлань не реалізував свою спробу, але підстрахував голкіпер. Фесюн потягнув один удар, а один ще один 11-метровий суперник пробив над воротами.