"Я дуже радий бути тут, зі своєю збірною, і можу лише сподіватися, що всі наші футболісти будуть в хорошій формі. Ми викладемося на повну з того моменту, як арбітр дасть стартовий свисток на наш перший поєдинок проти України", – цитує слова Міхейле офіційний сайт УЄФА.

Нагадаємо, матч Румунія – Україна відбудеться 17 червня у Мюнхені на Альянц-Арені. Початок – о 16:00 за київським часом. Відомо, що румуни в цій зустрічі зіграють у жовтій формі, а збірна України – у синьому варіанті.

Головним арбітром на гру призначено шведського рефері Гленна Нюберга. На лініях йому допомагатимуть Махбуд Бейджі та Андреас Содерквіст (обидва теж зі Швеції). Обов’язки четвертого арбітра виконуватиме норвежець Єспен Ескос.

Систему відеоповторів у статусі головного арбітра буде обслуговувати Роб Діперінк з Нідерладів, а його асистентами стануть співвітчизник Пол ван Бокель та француз Жером Брізар.

У групу E, окрім України та Румунії, потрапили також команди Бельгії та Словаччини. Вони проведуть очний поєдинок 17 червня у Франкфурті. Початок – о 19:00.