"Ми розпочинаємо свій шлях на Євро-2024 з такою першою метою: вихід із групи. І я думаю, що ми цієї мети можемо досягти. Нам на руку, що нас знову вважають аутсайдерами. Ніхто не вірив, що ми вийдемо на Євро-2024, а ми виграли свою відбіркову групу. Це вселяє у нас велику впевненість.

І я не думаю, що Румунія – аутсайдер групи. Намагатимемося це показати вже в матчі з Україною. Впевнений, що за ці дні ми дуже добре вивчимо цю команду та складемо план на перемогу у майбутньому поєдинку.

Зазвичай перші два матчі у групі на таких турнірах дуже схожі. Команди не ризикують, намагаються зберігати стабільність та надійність у своїй грі. І це зрозуміло, тому що будь-яка помилка в результаті може виявитися фатальною у боротьбі за вихід із групи. Тож у двох стартових поєдинках ми маємо бути збалансованими і не повинні поспішати. Але, з іншого боку і не повинні виявляти надто м'який підхід"– сказав Дрегушін під час прес-конференції.

Нагадаємо, Україна і Румунія зійдуться на полі вже 17 червня. Також їхніми суперниками в групі на Євро-2024 будуть Бельгія і Словаччина.