Британське видання The Telegraph наводить коментар генерального директора "гірників" Сергія Палкіна:

"Я не можу повірити, що Тоттенхем – клуб з величезною історією, не тільки європейського, але й світового рівня, може так себе поводити. Можливо, якби це був дуже маленький клуб в Європі з невеликими грошима, я міг би це зрозуміти.

Дуже дивно, коли всі говорять, що ми одна футбольна сім'я, але в цей же час один з топ-клубів отримує гравця безкоштовно, а ринкова вартість цього гравця сягає 25 мільйонів євро.

Я навіть сказав Тоттенхему: "Хлопці, мені зараз не потрібні гроші за нього. Давайте в майбутньому матимемо якусь плату за продаж, наприклад, 30 чи 40 відсотків". Нам би цього вистачило. Але вони сказали: "Ні, ні, ми можемо дати вам лише 10%". Я відповів: "Друзі, це несерйозно". Давати нам 10 відсотків – це неповага. Вони поводяться не як футбольна родина, а як грабіжники. Це неправильно. На даний момент ми обдумуємо наші наступні кроки.

Ми припинили будь-які переговори з Тоттенхемом. Зараз ми зосереджені на судовій справі проти Ліона щодо переходу Тете. Побачимо результат і після цього приймемо рішення про те, які кроки ми будемо робити проти лондонського клубу".