"У нас вийшла непогана гра, але неідеальна. Потрібно буде розібрати як командні, так і індивідуальні дії та зробити висновки. Німеччина – це один із фаворитів Євро-2024, тому був дуже добрий матч для підготовки.

Не можу виділити якогось одного гравця німецької збірної, тому що там усі топового рівня, грають у найкращих клубах Європи. Найскладнішим для мене був той удар, що прийшовся у стійку, – на дуже незручній висоті, ще й з близької відстані. Але, як то кажуть, стійка – це друг голкіпера.

Після матчу я сказав Нойєру, що він дуже добре зіграв, адже й у нас було декілька непоганих моментів, на які він чудово відреагував. Обмінялися ще футболками. Він не був моїм кумиром, але це воротар світового рівня.

Хочу подякувати нашим уболівальникам, які були тут і підтримують нас навіть на виїзді. Це дуже надихає, тому що без уболівальників не та гра. Це емоції, це тиск на нас. Наші вболівальники – найкращі", – цитує Трубіна сайт УАФ.

Нагадаємо, наступний товариський матч з Польщею "синьо-жовті" зіграють 7-го червня у Варшаві. Стартовий свисток пролунає о 21:45 за київським часом.