"В СК Дніпро-1 досі не закрита зарплатня за лютий місяць. Преміальні обіцяли ще за віце-чемпіонство, це ще позаминулий сезон – не виплатили. Борги по зарплаті та преміальним гравцям, які вже залишили клуб, також не виплатили. І я сумніваюсь, що виплатять.

І на десерт – СК Дніпро-1 доведеться в дуже терміновому порядку також розв'язувати питання чергового трансферного бану. Так, СК Дніпро-1 знову отримав бан – вони поки не можуть реєструвати нових гравців через старі заборгованості", – розповів Вацко у програмі "Вацко Live".

За словами комерційного директора дніпрян В'ячеслава Фрідмана, трансферний бан – це звична ситуація для футбольного клубу в умовах війни. Керівництво вже працює над цією проблемою.

"Це звичайна робота футбольного клубу під час війни, коли складна ситуація з фінансами. У всіх труднощі – розв'язуємо питання. Нелегко, нікому не легко. Якщо клуб виживає – нічого ганебного в цьому немає", – цитує Фрідмана Трибуна.

Нагадаємо, минулого сезону СК Дніпро-1 також мав трансферний бан через заборгованості перед гравцями та екс-наставником Олександром Кучером.