Зовсім недавно фанати "галактікос" вітали команду Анчелотті з чемпіонством у Ла Лізі, та й взагалі, здавалось, у столиці Іспанії вже повинні буди б звикнути до перемог Реала. Аж ні. Кожний тріумф переростає у всенародне свято. А особливо, якщо це тріумф у Лізі чемпіонів.

За підрахунками Diario AS, цього разу святкування Реала відвідало півмільйона вболівальників. Це найбільша за весь час відвідуваність площі в Мадриді біля фонтану Cibeles.

Для Реала ця перемога стала 15-ю в історії – частіше за мадридську команду в головному європейському клубному турнірі не перемагав ніхто. Мадридці виграли 9 останніх фіналів Кубка європейських чемпіонів, у яких брали участь, і 6 разів перемагали в цьому турнірі за останні 11 сезонів. Востаннє Реал завойовував кубок Ліги чемпіонів УЄФА два роки тому, здолавши у фіналі англійський Ліверпуль.

Разом з командою святкував і український воротар Андрій Лунін. Саме через це Сергій Ребров дозволив йому затриматися у Мадриді.

Лунін пропустив фінал через хворобу, але його заслуга у завоюванні трофею чи не найбільша серед голкіперів команди. Саме українець відстояв у воротах в усіх матчах плей-офф, крім вирішального. А взагалі у цій кампанії Лунін провів за Реал 8 матчів, два з яких відіграв на нуль.

Для Луніна цей кубок став уже 9-м трофеєм у його мадридській кар'єрі. Тепер на рахунку голкіпера збірної України по два чемпіонства Іспанії, кубка Ліги чемпіонів та Суперкубка Іспанії, а також по одному Кубку Іспанії, Суперкубку УЄФА та тріумф у Клубному чемпіонату світу.