– Як пояснити історію з Олексієм Гаєм, якого взяли в клуб, потім не взяли. Зараз він працює, хоча офіційної інформації про це не було.

– Гай наразі займається аналітикою в академії. Він футболіст, який дуже довго грав у Шахтарі та який дуже відданий клубу. Наразі він допомагає з аналізом в нашій академії. Для нас це дуже важливо.

– Особисто я вважаю, що Гай визнав свої помилки. Він дуже допомагав людям у перші місяці війни. Неможливо поставити хрест на людині. Питання в іншому – Гай як аналітик дійсно фаховий і цікавий для вашої структури?

– Так. А сенс тоді його просити, якщо він не розуміє та не хоче? Гай росте у серйозного аналітика, його цікавить тренерська робота. Він буде розвиватися там, де ми домовимося, – сказав Срна в інтерв'ю ТаТоТаке.

Нагадаємо, у 2014-му, виступаючи за Чорноморець, Олексій Гай відмовився одягнути футболку з написом "Слава українській армії" перед матчем УПЛ. У 2018-му він заявив у інтерв'ю, що не може назвати росію агресором.

На контракті з Шахтарем перебував з 2000 по 2013 рік. У футболці донеччан 6 разів вигравав чемпіонат України, завоював 7 Кубків України, а також Кубок УЄФА.