37-річна Катя Кюне народилася в Херсоні. У 2000-му вона покинула рідний дім і поїхала до Німеччини. Втім значна частина її родини залишилась на півдні України, зокрема біологічний батько.

Рідні Кюне досі проживають у Херсоні та пережили російську окупацію, яка розпочалась у 2022 році. Катя неодноразово повідомляла про злочини російських військових у своїх соцмережах, де часто згадує про батьківщину і просить донатити на потреби української армії та постраждалих від війни. Ба більше, у біографії свого профілю вона відверто закликає – "Stand with Ukraine".

У 2017 році вона познайомилася з Забітцером, а через кілька років пара заручилася. Нині Катя та Марсель виховують донечку. За декілька років до зустрічі із зірковим футболістом збірної Австрії чарівна білявка здобула неабияку популярність. Вона стала переможницею німецького варіанту телевізійного шоу "Холостяк".

Вже сьогодні, 1 червня, її коханий побореться за омріяний титул Ліги чемпіонів. Фінальний поєдинок між Реалом та Борусією Д розпочнеться о 22:00. Українка вже прилетіла до Лондона, щоб підтримати німецький колектив.