Відбір на Євро-2025. 3-й тур

Уельс – Україна – 1:1

Голи: Андрухів, 3 – Грін, 64 (пен.)

"Синьо-жовті" після поразки у минулому турі проти Хорватії (0:1) намагались реабілітуватись у поєдинку проти міцного Уельсу, який поки не програвав на турнірі.

Українки швидко вийшли вперед. Вже на 3 хвилині підопічні П'ятенка шикарно зіграли в пресингу і змусили суперниць помилитись перед власними воротами. Вероніка Андрухів скористалась шансом і забила у порожні ворота після ляпу захисниці Уельсу.

Більшу частину поєдинку українки грали другим номером. Футболістки Уельсу не збирались втрачати очки і намагались забити у відповідь. Втім наші футболістки продемонстрували чудову гру в захисті й хоробро терпіли натиск суперниць. Всі зусилля було змарновано, коли Ольга Басанська у власному штрафному майданчику рукою відбила потужний удар опонентки. Арбітриня впевнено вказала на пенальті, яке реалізувала Грін.

У підсумку більше голів команди не забивали і розійшлися миром. Збірна України наразі посідає третю сходинку в групі, маючи в активі 4 очки. Уельс набрав 7 залікових балів і очолює турнірну таблицю.