Нагадаємо футболіст збірної Гваделупи приєднався до криворізького клубу у зимове міжсезонья. Контракт центрального захисника належить швейцарському Сьйону, а у Кривбас він був відданий у оренду до кінця сезону-2023/24. Причому у орендній угоді була прописана опція можливого викупу.

У весняній частині першості УПЛ Сантіні провів за Кривбас 8 якісних матчів, тому український клуб звернувся до Сьйона з пропозицією викупити контракт гравця. Але справа застопорилася, оскільки клуби не можуть зійтися у ціні, інформує журналіст Ігор Бурбас.

За даними джерела, бронзовий призер УПЛ готовий заплатити за Сантіні 200 тис. євро. Але Сьйон оцінює трансфер у 700 тис. Контракт захисника зі швейцарським клубом діє до 30 червня 2025 року. Переговори ще тривають.

Натанаель Сантіні родом із Гваделупи, але професійну кар'єру почав у французькому Монпельє. Він також виступав за юніорську збірну Франції, але на дорослому рівні вирішив грати за національну команду своєї батьківщини.

Зазначимо, що збірна заморського регіону Франції – Гваделупи – не є членом ФІФА, але грає у регіональних турнірах під егідою КОНКАКАФ.