"Я чекаю з нетерпінням на фінал. Ми всі проходили через це і знаємо, що на нас чекає. Чудовий тиждень, краще і бути не може. Мені пощастило грати в команді, яка змогла досягти таких успіхів. Я частина цього, але я не люблю переходити на особистості. Без команди це було б неможливо. Я бачу, що всі радіють і з нетерпінням чекають на матч. У суботу на нас чекає суперник, який може здивувати.

На нас чекає дуже важка гра. Я дивився матчі Борусії – вони можуть створити нам серйозні проблеми. У них хороша гра в обороні, є швидкі гравці для контратак.

Перемагати німецькі команди нелегко. Цього сезону ми зіграли проти всіх німецьких команд. Згадайте, як РБ Лейпциг ускладнив нам життя.

Це буде моя остання гра за Реал. Прощання пройшло два дні тому, і тепер я залишу це позаду. Я не думатиму про це знову, тому що попереду дуже важливий матч. У моїй голові немає місця для думок про щось, крім фіналу. Я думаю не про себе, а про перемогу", – цитує Крооса AS.

Нагадаємо, фінальний матч Ліги чемпіонів між Реалом і Борусією Дортмунд відбудеться 1-го червня. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом.