"Максимов захищений контрактом. У нього там прописано, що якщо команда посідає 4-5 місця, то він автоматично продовжується ще на рік.

Так, не дуже приємно було читати усе те, що він там наговорив, але як він, так і його тренерський штаб мають чинні контракти, які окрім всього, ще і бронюють від служби в армії. Думаю, що ніхто нікуди не збирається йти. Тому можна вважати, що він залишається.

Якби ми посіли шосте місце, то можливо б і не продовжували співпрацю. Оскільки він захищений контрактом, то будемо працювати. Якщо він звісно захоче працювати з тим складом, який ми будемо мати, а не казати кожної прес-конференції, що у когось якісь бани, що хтось куди пішов. Є такий склад, з ним і працюй.

У нас є майбутнє. Ми продамо декілька гравців, у яких спливає термін дії контрактів, у нас є певне фінансування. Так, воно достатньо складне наразі, бо ті компанії, які фінансували клуб, через війну не можуть робити зараз це повною мірою.

Ми маємо грунтовні розмови і щодо Сватка, і щодо Піхальонка, і щодо Гуцуляка, але поки що, по руках ніхто не вдарив, як то кажуть", – розповів Фрідман у коментарі Telegram-каналу "Дніпрянин".