УПЛ. 30-й тур.

ЛНЗ – Ворскла – 1:0

Гол: Тілль, 16.

Оскільки цей матч вже нічого у турнірному плані не вирішував, його винесли за дужки заключного туру УПЛ, більшість ігор якого будуть зіграні 25 травня і розпочнуться в один час – 15:30.

Було ясно, що ЛНЗ "залізно" фінішує 7-м – одразу після команд, які до останнього ще ведуть боротьбу за єврокубки. Ворскла до цієї гри йшла одразу за черкасцями, але наздогнати їх вже ніяк не могла. У полтавців, навпаки, є шанси втратити і 8-е місце, але навряд чи це для підопічних Сергія Долганського має надто принципове значення.

Тож, команди грали без будь-якого тягаря. Гра і вийшла легкою і доволі веселою, іноді нагадувала баскетбол, коли атаки хвилями йшли то на одну, то на іншу сторону. Хіба що гостроти не вистачало. І гол глядачі побачили лише один. Але який!

На 16-й хвилині господарі виконували кутовий. Тілль закрутив подачу так, що м'яч оминув усіх і залетів прямо у ворота. Трохи "зіпсував" цей диво-гол партнер Тілля – Саліху, який для вірності підставив ногу у останній момент. Тому деякий час не могли визначитися, на кого записувати цей гол. Згодом вирішили, що Саліху торкнувся м'яча, коли той вже перетнув лінію. І вийшло так, що Тілль записав на свій рахунок справжнісінький сухий лист.

Це був перший і, зрозуміло, останній гол гравця збірної Люксембургу у чемпіонаті. І цікаво, що забив він його у ворота своєї колишньої команди.