26-річний півзахисник розглядає пропозиції про трансфер від трьох клубів англійської Прем'єр-ліги. Йдеться про Вест Хем, Вулверхемптон і Астон Віллу, повідомляє Fichajes.net.

Інтерес команд АПЛ пов'язаний з чудовим сезоном Віктора Циганкова за Жирону в Ла Лізі, за підсумками якого каталонці вперше у своїй історії кваліфікувалися у Лігу чемпіонів. Усі три англійські клуби бачать у трансфері Циганкова можливість додати своїм командам якості та глибини. Якщо Вест Хем і Вулверхемптон хочуть підсилитися українцем після не надто успішного сезону, то Астон Вілла бажає з допомогою Віктора продовжити злет в АПЛ і добре виступити в ЛЧ.

Жирона не надто зацікавлена у продажі Циганкова, адже готує йому важливу роль у команді на наступний сезон, зокрема єврокубковий. Втім якщо претенденти запропонують за вінгера 28 мільйонів євро, каталонський клуб може переглянути свою позицію.

Нагадаємо, цього сезону Віктор Циганков провів 29 матчів за Жирону, в яких відзначився 6 голами та 6 асистами. За інформацією Михайла Співаковського, Динамо заробить на перепродажі свого колишнього гравця 50% від суми до 20 млн євро і 30% від залишку суми вище 20 млн євро.