Нагадаємо, леверкузенці поступилися бергамаскам з рахунком 0:3. Таким чином Аталанта обірвала фантастичну серію Байєра без поразок, яка тривала 51 поєдинок.

"Ми повинні визнати, що Аталанта була кращою і заслужила на трофей. Ми мали проблеми після першого пропущеного голу і не знайшли рішення. Нам було дуже складно створювати хороші моменти. Це був не наш день. Флоріан Вірц був у порядку. В останній місяць ми були з ним обережні, і, можливо, йому не вистачало трохи ігрового часу, але з ним усе було гаразд, і жодних виправдань.

Коли ми мали невелику перевагу, Аталанта дуже швидко поверталася на позиції. Це футбол. Буває. Нам доведеться оцінити те, що сталося, тому що в суботу на нас чекає ще одна важлива подія (фінал Кубка Німеччини – ред).

Звичайно, це боляче, але нам потрібно використати цей біль у позитивному ключі. Те, чого ми досягли, є винятковим, і ми маємо цим пишатися. Ми мали великий шанс, і ми доклали всіх зусиль до сьогоднішнього дня, але все пішло не так, як планувалося. Ми були не на найкращому рівні: всі, включаючи мене.

Гасперіні? Вони були кращою командою. Це результат тієї великої справи, яку він зробив, і я бажаю йому всього найкращого в майбутньому", – цитує Хабі Алонсо офіційний сайт УЄФА.