Нагадаємо, бергамаски у вирішальному матчі за євротрофей розтрощили Байєр з рахунком 3:0. Хет-триком відзначився Адемола Лукман.

"Я вважаю, що ми написали історію, зокрема й завдяки тому, як ми перемогли. Неймовірно, але ми обіграли Ліверпуль, коли він очолював турнірну таблицю у своєму чемпіонаті, Спортінг – коли він лідирував у своєму чемпіонаті, і ось тепер впоралися з Байєром. Ми цим дуже пишаємося. Хлопці зіграли надзвичайно, це незабутній виступ.

Нам потрібно було атакувати. Такі команди, як Байєр, чудові в атаці, але не тоді, коли їх змушують захищатися. Рахунок 3:0 – наша заслуга. Ми дуже раді, перемога в Лізі Європи – великий подвиг. Чи є ця перемога відповіддю моїм недоброзичливцям?Нам потрібно було атакувати. Такі команди, як Байєр, чудові в атаці, але не тоді, коли їх змушують захищатися. Рахунок 3:0 – наша заслуга. Ми дуже раді, перемога в Лізі Європи – великий подвиг. Чи є ця перемога відповіддю моїм недоброзичливцям? Не думаю, що я став кращим, ніж був напередодні.

Вулиця або площа в Бергамо на мою честь? Ні, на це ще є час", – цитує Гасперіні Sky Sport.

Додамо, що під керівництвом цього наставника в Аталанті встиг пограти український півзахисник Роман Маліновський, який зараз захищає кольори Дженоа.