Понтус Вернблум виступав за ЦСКА з 2012-го по 2018 рік. Загалом провів 224 матчі в усіх турнірах за московський клуб, відзначившись 22 голами та 17 асистами. Майже через 6 років після прощання з "армійцями" він перепросив за те, що носив футболку цієї команди.

"Потрібно виходити з того, що коли я підписував контракт із ЦСКА, то ситуація у світі була зовсім іншою. Але якщо я зачепив чиїсь почуття, я смиренно перепрошую", – сказав Вернблум в інтерв'ю Аftonbladet.

Швед також пригадав, як підписував контракт у московському ресторані. Там йому подали чорну ікру та російську горілку. За словами самого ж Понтуса, оковита "зіграла свою роль". Водночас його дружина була категорично проти переїзду на росію.

"Я обіцяв дружині, що ми ніколи і за жодних обставин не переїдемо в росію, але давати обіцянки досить легко. У нас не було фінального рішення до останнього дня відпустки. Мій агент Карл Фагер зателефонував мені у Skype і сказав, що московський ЦСКА, який пройшов в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, хоче купити мене. Крім того, він дозволить мені зіграти в матчі з командою моєї мрії – мадридським Реалом.

Тепер нам необхідно було кілька років пожити в Москві. Мені потрібно було розповісти про це дружині. Імовірно, для неї це було максимально схоже на повідомлення про смерть. Що не кажи, а вийшло не дуже добре. Вона сприйняла цю новину саме так, як люди, які отримували сповіщення про смерть", – додав Вернблум.