Так завершився матч плей-оф за підвищення в класі між командами третьої місцевої ліги – Дімона і тель-авівським Шимшоном.

Основний час зустрічі завершився за рахунку 1:1 після того, як гравці Дімони відновили паритет на дев'ятій компенсованій хвилині. Ще двічі команди відзначалися впродовж екстратаймів – 2:2.

Натомість у серії пенальті після 56 ударів був зафіксований рахунок 23:22. Дімона виграла 11-метрові зі свого 28-го удару – голкіпер господарів Галь Навон парирував удар свого візаві зі складу суперників.

Дімона завдяки перемоги у найдовшій серії пенальті вийшла до фіналу плей-оф і розіграє путівку в другий місцевий дивізіон із Тірою.

Згідно з Книгою рекордів Гіннеса, попередня найдовша серія пенальті була датована 2005 роком і відбулася в матчі Кубка Намібії. Клуб КК Пелас виграв її після 48 ударів із рахунком – 17:16.

У 2022-му цей показник перевершили два аматорські англійські клуби – Вашингтон та Бедлінгтон. Серія місцевого 10-го дивізіону тривала 54 удари та завершилася із рахунком – 25:24.