Ла Ліга, 38-й тур

Реал Сосьєдад – Валенсія – 1:0

Голи: Сілва, 3

Місяць тому "кажани" претендували на повернення до єврокубків. Втім, безвиграшна серія, яка складалася з 4-х матчів, майже залишила сподівання в минулому. Зауважимо, що цей поєдинок український форвард Роман Яремчук розпочав у стартовому складі.

Наш земляк забив ще на 2-й хвилині зустрічі, але гол скасували – офсайд. Натомість господарям поля таки вдалося швидко відкрити рахунок і заволодіти ініціативою. Андре Сілва на 3-й хвилині точним ударом головою перевів м'яч у сітку воріт після скидання Кубо. Згодом Яремчук знову опинився в офсайді, але вже без гола. Загалом "кажани" майже не створили моментів у дебютній 45-хвилинці.

По перерві Валенсія розпочала активніше, але вже за хвилин 10 господарі поля перехопили ініціативу. У другому таймі українець встиг відіграти лише 25 хвилин. Бараха замінив його на Марі. За час, проведений на полі, Роман Яремчук встиг 20 разів торкнутися м'яча, віддав 11/16 (69%) точних пасів, віддав 1 довгу передачу, виграв 3 з 10 повітряних поєдинків, 7 разів втратив володіння та двічі побував у офсайді.

Гол, який Сілва оформив на 3-й хвилині, виявився єдиним в зустрічі. Реал Сосьєдад піднявся на 6-ту сходинку з 57-ма балами в активі та забронював собі місце в єврокубках. Валенсія ж з 48-ма очками продовжила перебувати на 9-й сходинці.