Асоціація професіональних футболістів Кіпру підбила підсумки сезону-2023/24. До числа лауреатів потрапив український легіонер Омонії Роман Безус. Колишнього гравця збірної України визнали найкращим атакувальним півзахисником чемпіонату, та включений до символічної збірної турніру.

Українець потрапив до числа 11-ти найкращих гравців. Але крім цієї збірної, була складена ще одна – друга за рангом. І в ній знайшлося місце для ще одного екс-динамівця – іспанця Франа Соля, який зараз виступає за місцевий АЕК.

У середині квітня Роман Безус отримав важку травму під час матчу проти Анортосіса та за прогнозами медиків залишився без футболу на шість місяців. Тому під час церемонії нагородження піднявся на сцену для отримання призу на милицях.

У поточному сезоні Роман Безус зіграв за Омонію 38 матчів, яких забив 14 голів та віддав 10 асистів. Це найрезультативніший сезон в кар'єрі 33-річного футболіста.

За підсумком чемпіонату Омонія фінішувала на четвертому місці та, на жаль, не потрапила до єврокубків. Контракт Безуса з Омонією чинний до 31 травня 2025 року. Transfermarkt оцінює гравця у 600 тис. євро.