"Після вторгнення росії в Україну ФІФА уважно стежить за ситуацією, щоб залишатися в кращій позиції, щоб допомогти українським клубам та гравцям будь-яким чином, у тому числі шляхом ухвалення тимчасових поправок до свого регламенту.

Бюро Ради ухвалило рішення надати українським гравцям можливість бути зареєстрованими в інших клубах, якщо їм буде дозволено залишити країну відповідно до чинних правил прикордонного переміщення громадян України. Таким чином, Додаток 7 тепер чітко пояснює, що українським гравцям може бути дозволено реєструватися в іншому клубі, навіть якщо цей період реєстрації закінчився в асоціації клубу, в якому вони мають намір бути зареєстровані.

Ми також продовжуємо засуджувати застосування сили росією в Україні і закликаємо до якнайшвидшого припинення бойових дій і до повернення миру", – йдеться в заяві ФІФА на офіційному сайті.

Нагадаємо, раніше ФІФА відкрила спеціальне трансферне вікно для легіонерів УПЛ через війну в Україні. Вербіч та Мораєс вже скористались такою нагодою та знайшли собі нові клуби для продовження кар'єри.