"Є Бражко, Волошин, Ванат, Дячук, Дубінчак, Вівчаренко, Тимчик. Це мені нагадує часи, коли в Динамо повернувся Лобановський і прийняв команду з молодими Шовковським, Ребровим, Ващуком, Шевченком.

І в мене виникла асоціація, що це така ж команда зараз. Є й досвідчені гравці – Андрій Ярмоленко і Віталій Буяльський. У Динамо хороша команда, і потрібно все зробити для того, щоб ці молоді гравці розвивались і прогресували. Перспектива досить потужна,

Бражка вже і Сергій Ребров викликав до збірної України, коли Степаненко не міг грати. Володимир зіграв досить впевнено, солідно.

Думаю, що тренерський штаб нашої національної команди на чолі з Ребровим уважно слідкує за кожним гравцем, а футболісти мають демонструвати свої найкращі якості на футбольному полі, і тренери вже визначать, хто поїде на Євро-2024.

Окремо потрібно підкреслити, що Ребров і його штаб правильно будують вертикаль – юнацькі збірні, молодіжна збірна, національна команда – всі мають працювати в одному стилі, тренери мають спілкуватись. Це те, що було в Динамо за Лобановського", – цитує фахівця Динамо Київ від Шурика.